Marketingacties

Wij brengen consumenten die op zoek zijn naar informatie over het afsluiten van een financieel product in contact met een bij ons aangesloten en in hun regio actieve financieel adviseur. Voor het werven van aanmeldingen adverteren wij op verschillende (online) platformen.

Denkt u ons een interessante samenwerking te kunnen bieden of heeft u op- of aanmerkingen op onze advertentie-uitingen, dan komen wij graag met u in contact.

Hoe kunt u ons bereiken?

Onze marketingafdeling is rechtstreeks bereikbaar via marketing@nationaalbespaarcentrum.nl of het telefoonnummer 085 – 004 36 66.
Per post zijn wij ook bereikbaar op het volgende adres: Nationaal Bespaarcentrum, Boogschutterstraat 1, 7324 AE Apeldoorn.

Anti spam policy

U ontvangt alleen commerciële e-mails van ons wanneer u hiervoor toestemming hebt gegeven. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich op elk moment uitschrijven. Hieronder leest u hoe wij ervoor zorgen dat u geen ongewenste e-mail van ons of derden (waar wij als adverteerder voor optreden) ontvangt.

E-mail: alleen als u dat wilt

Nationaal Bespaarcentrum stuurt nooit ongevraagd e-mail. Alleen wanneer we van u toestemming hebben, ontvangt u van ons e-mails. Wij houden een register bij van alle e-mailadressen waarvan de eigenaar toestemming heeft gegeven om onze e-mails te ontvangen. Staat uw e-mailadres niet in dit register, dan ontvangt u geen e-mail van ons.

Iedere deelnemer kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden in de door ons gestuurde e-mail of door ons te mailen op marketing@nationaalbespaarcentrum.nl. Indien Nationaal Bespaarcentrum e-mailadressen van derden verkrijgt, gebeurt dat altijd onder de strikte conditie dat er per e-mailadres sprake is van toestemming voor het ontvangen van e-mail. Wij toetsen altijd via het register of anderszins of de ontvangers toestemming hebben gegeven voor het ontvangen van e-mail.

Wij respecteren alle regelgeving rond elektronische mailings en privacy-wetgeving. Uw gegevens zullen wij dan ook nooit doorverkopen aan derden.

Klachten over ongewenste e-mail

Heeft u klachten over ongewenste e-mail, neem dan contact met ons op. Wij gaan direct na of uw e-mailadres in ons register voorkomt of in dat van een derde waar wij als adverteerder mee samenwerken. De meeste e-mails worden door derden verstuurd waar wij als adverteerder mee samenwerken. Zij garanderen ons zich te houden aan de wettelijke regels. Wanneer u hier twijfels over heeft, dan vernemen wij dit graag. Wij zullen dit vervolgens onderzoeken en ervoor zorgen dat zij uw e-mailadres uit hun database verwijderen. Mocht een partij zich ondanks onze controles niet aan de regels houden, dan stoppen wij direct de samenwerking.

Medewerkers van Nationaal Bespaarcentrum worden geacht op een correcte en volledige wijze om te gaan met klachten over ongewenste e-mail, die aan hem of haar worden kenbaar gemaakt.

Bekijk ook onze privacy statement voor meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan.